torsdag, juni 30, 2005

Malaysia 2005

Solnedgang på Tioman! Mange hevder at dette er verdens fineste øy og vi er slett ikke uenig. For å komme oss til Tioman tok vi en hurtigbåt fra Mersing som tok ca 1.5 time. Vi hoppa i land på siste stopp; Salang! Her fant vi oss en liten bungalow oppe i skogen på Salang Sayang Resort.Stian i solnedgang...

Salang Sayang Resort blir drevet av 13 brødre og de disket opp med barbeque hver kveld. Merlin, red snapper, white snapper og rasta chicken for å nevne noe. Det var faktisk ganske sjarmerende at de alltid kom med tilbehøret etter at hovedretten var spist opp. Fantastisk gode frukt-shaker! Ananasen var søt som jordbær...

Brødrene tar seg en times pause på ettermiddagen med et slag volleyball. Stian joiner.

Stian puster ut i hengekøya etter slaget. Volleyball tar på i 35 grader med høy luftfuktighet.

Snorkletur til Coral Island. Sammen med en ekstremt blid familie fra Singapore, bar det ut på snorkletur. Vi gikk i land på en øde øy for å spise lunsj og plutselig spratt det frem en iguana på over en meter! Denne krabaten hadde mye morro med å rulle seg på teppet til familien fra Singapore og spise opp lunsjen de hadde med seg. Var innom Monkey Bay der vi snorklet og så mange apekatter..

Tioman blir kalt "dragon island" pga av de to hornene.

Den sjarmerende baren rett nedenfor hytta vår.

Stian og iguanaen. Tioman har et rikt dyreliv. Voknet en natt av at det var apekatter på taket, under gulvet og de banka til og med på døra. Kan også nevne at det bodde en frosk på badet vårt og i tillegg fikk vi jevnlige besøk av "verdens største edderkopp".

Her har vi forflyttet oss til Perhentian Island og Stian har filmet noen lokale smågutter som ser seg selv på film med meget stor begeistring.

Perhentian Island på nordøst kysten. Her fikk vi svømme i lag med store skilpadder.

...og her er øyas Burger-hjørne!

Siste natten i Malaysia. Vi bodde på Hotell Nora i Kota Bahru. Gulvet var som en dårlig minigolf-bane, "I was here" på veggen og en romkamerat i form av en rotte som bare elsket å bade seg i vannmelonen vår.... Thailand neste! :0)

Ingen kommentarer: